NRP FORUM: Achter de Schermen #2

29/08/2017
Datum: 29 augustus 2017
Locatie: Het Dorp, Arnhem
Kosten: Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden voor NRP FORUM leden
Deelname: Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor NRP FORUM leden.
   
Aanmelden:

Stuur een e-mail naar f.snijders@nrp.nl voor aanmelding.

Voor de tweede bijeenkomst van Achter de Schermen gaan we op bezoek bij Het Dorp in Arnhem, een woongemeenschap en zorginstelling voor mensen met lichamelijke of meervoudige handicap. Het Dorp is inmiddels 50 jaar oud en aan vernieuwing toe. Van exclusieve wijk, uitsluitend voor mensen met een beperking, naar een inclusieve groene en duurzame wijk waar zowel mensen met als zonder beperking wonen. Een boeiende gebiedstransformatie die heel veel parallelen heeft met de ontwikkeling van toekomstbestendige bestaande woonwijken.

Tijdens de bijeenkomst:

  • Geeft vastgoedmanager Minke Geurts ons een rondleiding door de oude en nieuwe gebouwen van Het Dorp en geeft een toelichting over de duurzame transformative van deze wijk. De nieuwe gebouwen zijn nog in aanbouw.
  • Daniëlle Harkes, Aedes-Actiz zal ons bijpraten over alles wat te maken heeft met transformatie van en naar wonen & zorg. In haar presentatie zal ze uitgebreid in gaan op de vragen die jij van te voren kunt doorgeven.
  • Het innovatieve 'New Village' gebouw van Doepel Strijkes worden bezocht. Dit innovatiecentrum en appartementencomplex is zo ontworpen dat bewoners met beperkingen worden getraind om meer controle over hun leven te krijgen.

Na afloop van het programma is er een borrel.

Meld je nu aan! Stuur een e-mail naar f.snijders@nrp.nl.

NRP omdat het nieuwe vastgoed er al staat