NRP FORUM meets NRP Academie

31/10/2017
Datum: 31 oktober 2017
Locatie: Volgt
Kosten: Deze bijeenkomst is gratis voor leden van het NRP FORUM.
   
Aanmelden:

Aanmelden kan bij secretariaat@nrp.nl

Tijdens de leergang van de NRP Academie zijn er enkele ochtenden waarop NRP FORUM leden welkom zijn bij de colleges van de NRP Academie. Een buitenkans om deel te nemen aan interessante lezingen en kennis te maken met de NRP academie. Het is tevens mogelijk om een collega mee te nemen. De bijeenkomsten zijn van 10.00 – 12.45 uur. De inloop is om 09.30 uur en er kan aansluitend van de lunch gebruik worden gemaakt. Heb je interesse? Reserveer de data dan alvast in je agenda. Aanmelden kan bij secretariaat@nrpacademie.nlHet programma staat ook op de NRP academie website.

Het onderwerp van de NRP Academie op 31 oktober is Ontregelen. Friso de Zeeuw (hoogleraar Gebiedsontwikkeling TU Delft) heeft in opdracht van het Rijk het Ontslakkingstraject getrokken ter voorbereiding op de Omgevingswet. In dat traject worden gemeenten ondersteund om minder regels toe te passen en echt vorm te geven aan wat zo mooi heet: uitnodigingsplanologie. Hij geeft in zijn laatste dagen als hoogleraar en terugblik op dit traject. Wij zijn te gast in het Havenkwartier in Breda waar wethouder Alfred Arbouw zal toelichting hoe de gemeente dat bij dit project heeft gedaan en neemt ook een initiatiefnemer mee, zodat beide zijden van deze ervaring worden belicht.
 

Opmerkingen

Tijdens de leergang van de NRP Academie zijn er enkele ochtenden waarop NRP FORUM leden welkom zijn bij de colleges van de NRP Academie. Een buitenkans om deel te nemen aan interessante lezingen en kennis te maken met de NRP academie.

NRP omdat het nieuwe vastgoed er al staat