NRP Gulden Feniks

NRP Gulden Feniks is dé prijs voor de beste renovatie en transformatieprojecten van Nederland.

NRP reikt ieder jaar de NRP Gulden Feniks uit aan de beste (gebieds)transformatie- en renovatieprojecten van Nederland. Uniek aan NRP Gulden Feniks is het exclusieve karakter van een integrale prijs. Een deskundige jury beoordeelt alle ingezonden projecten op een veelheid van criteria.

Geen enkele andere prijs is dan ook zo veelzijdig van opzet als deze ‘Oscars’ van de bouwwereld. De NRP Gulden Feniks wordt uitgereikt in drie categorieën: renovatie, transformatie en gebiedstransformatie, Als extra categorie is ‘low budget high Impact’ in het leven geroepen om invloedrijke projecten met een bescheiden budget te belonen.

Een prijs om van te leren

NRP Gulden Feniks is een prijs om van te leren, onder andere door de inzendingen te analyseren op belangrijke aspecten en trends. Alle inzenders, en uiteraard in het bijzonder de winnaars, komen in meerdere opzichten in de spotlights te staan. Een NRP Gulden Feniks is dan ook dé kroon op een transformatie- of renovatieproject, waarmee het extra bijzondere waarde krijgt en anderen inspireert.

“NRP Gulden Feniks versterkt het besef dat het van het grootste belang is bezig te zijn met de bestaande gebouwde omgeving. Deze prijs is een krachtige stimulans voor de vastgoedsector om zich te richten op transformatie en renovatie"

 

Brochure

Alle informatie nog eens nalezen, bewaren of doorsturen? Download hier de brochure van de NRP Gulden Feniks (pdf):

NRP omdat het nieuwe vastgoed er al staat