NRP FORUM: Ontbijtsessie #1

12/06/2018
Datum: 12 juni 2018
Tijd: 08:00 - 10:00
Locatie: Het Wilde Westen (Meyster's Buiten), Utrecht
Kosten: Er zijn aan deze bijeenkomst geen kosten verbonden.
Deelname: Deze bijeenkomst is voor leden van NRP FORUM.
   
Aanmelden:

Mis deze bijeenkomst niet! Meld je hier aan.

Op dinsdag 12 juni van 8.00 tot 10.00 uur vindt de ontbijtsessie van NRP FORUM plaats in Meyster’s Buiten (Utrecht). Na een goed ontbijt krijgen we een interactieve training over effectief leiderschap verzorgd door YEARTH Academy. Ze hebben drie jaar achter elkaar (2015, 2016, 2017) de prijs voor beste opleider van Nederland gewonnen! Dit is een unieke kans om in een interdisciplinair verband te werken aan je leiderschapsvaardigheden. Mis dit niet en geef je snel op! Meld je uiterlijk donderdag 31 mei 2018 aan. Aanmelden kan hier.

Programma
8.00 uur: ontbijt en presentatie van Arnold Meijer (SAB) over Meyster’s Buiten. Hij gaat in op drie succesfactoren van de gebiedstransformatie.
8.30 uur: training effectief leiderschap. Tijdens deze training gaan we in op het beïnvloeden van anderen. Hoe ontwikkel je jouw beïnvloedingsstijl en vergroot je je invloed? Aan de hand van een stuk theorie en spannende groepsopdrachten ga je je beïnvloedings- en leiderschapsvaardigheden verbeteren.
10.00 uur: afsluiting.

Er is voor effectief leiderschap gekozen omdat uit enquêtes onder leden van NRP FORUM bleek dat hier een grote behoefte aan is.

nrp-forum-ontbijtsessie

Locatie
In de wijk Oog in Al staat de voormalige Cereolfabriek. De fabriek en omgeving zijn getransformeerd naar Meyster’s Buiten. Dit gebied is ontwikkeld op gezamenlijk initiatief van VOF Meyster’s Buiten en de gemeente Utrecht. Oud en nieuw zijn harmonieus samengebracht. Het gebied is een bastion van cultuur, onderwijs, bedrijvigheid, horeca en wonen geworden. Meyster’s Buiten is in 2016 genomineerd voor NRP Gulden Feniks.
   
Adres 
Het Wilde Westen 
Everard Meijsterlaan 1b
3533CK Utrecht

NRP omdat het nieuwe vastgoed er al staat