NRP FORUM, Ontbijtsessie #1 Hostmanship

23/05/2019
Datum: 23 mei 2019
Tijd: 07:30 - 10:30
Locatie: Coen Hagedoorn Bouw, Terminalweg 20, 3821 AJ Amersfoort
   
Aanmelden:

Aanmelden kan via secretariaat@nrp.nl

Jeroen van Hattum neemt ons in deze ontbijtsessie mee in de wereld van Hostmanship. Hostmanship is de kunst mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Het is een kunst die uitgeoefend kan worden in iedere ontmoeting, of je nu te maken hebt met klanten, leveranciers, collega’s, familie of vrienden, het maakt niet uit. In de wereld van Hostmanship benaderen we iedereen als gast en als er een gast is, is er altijd een gastheer – een gastheer die Hostmanship uitoefent!

Wat je kunt verwachten
Verwacht een ludieke training, die energie geeft en ervoor zorgt dat je scherp op het netvlies krijgt wat Hostmanship inhoudt en wat het voor jouw organisatie kan betekenen. Jeroen van Hattum daagt ons op een positieve manier uit om over Hostmanship na te denken en de vertaalslag te maken naar je eigen rol.  

Over Jeroen van Hattum en Hostmanship Group
‘Aangenaam, Jeroen van Hattum’, graag stel ik mij aan u voor. Ik wilde vroeger toen ik klein was altijd twee ‘dingen’ worden: Marco van Basten of Advocaat. Het eerste is niet gelukt en het tweede ook niet, op een sterk ontwikkeld rechtvaardigheidsgevoel na. Opgegroeid in een ondernemersgezin, herinner ik mij dat mijn moeder eens zei: 'Wat je aandacht geeft groeit'. Na het doorlopen van mijn studies Hoger Hotelmanagement & Communicatie en werkzaam te zijn geweest in diverse organisaties binnen de zakelijke dienstverlening, heb ik geconstateerd dat de uitspraak van mijn moeder niet alleen waar, maar ook waardevol is. Aandacht heeft scheppingskracht! Ieder mens heeft zijn eigen perspectief. Het gevolg is dat er vele realiteiten naast elkaar bestaan. Oprechte aandacht en interesse tonen voor de realiteit van de mensen die ik ontmoet, verrijkt mijn leven enorm. Door niet af te wijzen wat niet in mijn wereldbeeld past, kan ook ik mijn visie uiten. Er ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten en verbreding van perspectief. Als medeoprichter en eigenaar van de Hostmanship Group in Nederland realiseer ik mij dat dit de start is van iedere ontmoeting.

NRP omdat het nieuwe vastgoed er al staat