NRP FORUM: Pitches on the Spot #1

20/09/2018
Datum: 20 september 2018
Tijd: 16:00 - 19:00
Locatie: Inbo, Amsterdam
Kosten: Er zijn aan deze bijeenkomst geen kosten verbonden.
Deelname: Deze bijeenkomst is voor leden van NRP FORUM
   
Aanmelden:

Mis deze bijeenkomst niet! Meld je hier aan.

Op donderdag 20 september van 16.00 tot 18.00 vindt de eerste Pitches on the Spot van 2018 plaats op het circulair ingerichte kantoor van Inbo Amsterdam. Thema van deze pitches is het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad. Welke impact heeft (grootschalige) verduurzaming op de wijk? Er worden drie pitches gehouden die ieder een ander aspect belichten. Het programma sluit perfect aan bij de grote opgaven waar woningcorporaties voor staan. Meld je hier aan. 

Programma
De eerste pitch wordt verzorgd door Christian van Gruijthuijsen (Smits Vastgoedzorg). Hij zal een pitch houden over de resultaten van de NRP Taksforce. Volgens Christian vraagt systeembouw uit de vorige eeuw om systeemrenovatie. Techniek en middelen zijn er, wanneer starten we met een grootschalige aanpak? Niek Schaap houdt zich bezig met de verduurzaming van de woningvoorraad van Eigen Haard. Hij houdt een pitch over het toepassen van het goede verduurzamingsconcept op de juiste plek in een wijk. Wat zijn de ervaringen van Eigen Haard? De derde spreker is Jasper Klapwijk van Kantelingen. Hij heeft voor Almere Haven een stadsdorp ontworpen waar een koppeling wordt gelegd tussen verduurzaming van woningen en zorg. Welke kansen liggen er op die thema’s? 

De pitches worden gehouden in de nieuwe huisvesting van Inbo Amsterdam in het World Fashion Centre. Het kantoor is ingericht met circulaire materialen. Wij lichten aan jullie toe wat daar allemaal bij komt kijken en wat de belangrijkste lessen zijn om tot een circulaire inrichting te komen.

We eindigen de bijeenkomst met een wrap-up om de belangrijkste lessen van de dag te bespreken. Om 18.00 uur is er een borrel met een maaltijd, zodat we met een gevulde maag de bijeenkomst kunnen afsluiten.

Wij hopen dat je er op 20 september bij bent! 

Programma
15.45 uur inloop
16.00 uur start bijeenkomst
18.00 uur borrel
19.00 uur einde
NRP omdat het nieuwe vastgoed er al staat