NRP Partnerbijeenkomst november 2017

23/11/2017
Datum: 23 november 2017
Locatie: Sir Hotel (A'DAM Toren)
Kosten: Deze bijeenkomst is gratis voor bij NRP aangesloten partners
   
Aanmelden:

Meldt u aan via s.vangool@nrp.nl

Op donderdag 23 november zijn we te gast bij De A’DAM Toren in Amsterdam, NRP Gulden Feniks winnaar 2017 in de categorie transformatie. De voormalige Shell-toren in Amsterdam-Noord werd getransformeerd van een monofunctioneel kantoor in een publiek gebouw dat 24/7 is geopend en ruimte biedt aan een grote mix aan functies, waaronder de voorlopers van de internationale Dance-scene.

Tijdens de NRP Partnerbijeenkomst vertelt Eric-Jan de Rooij, partner bij concept- en projectontwikkelaar Lingotto over aanpak en visie op de transformatie van de A’DAM Toren. Uiteraard brengen we ook een bezoek aan de spectaculaire Lookout: een 360-graden sky deck op 100 meter hoogte boven Amsterdam met adembenedend uitzicht. Compleet met - alleen voor de dare devils onder ons! - de hoogste schommels van Europa die je letterlijk over the edge van het sky deck brengen met de stad onder je voeten.

RIJKSBOUWMEESTER FLORIS ALKEMADE
Aansluitend reikt Rijksbouwmeester Floris Alkemade samen met juryvoorzitter Frank Strolenberg de NRP Masterprijs 2017 uit aan jong talent. Met deze prijs geeft NRP studenten de kans een originele visie op renovatie en transformatie voor het voetlicht te brengen. Na deze feestelijke gelegenheid is het tijd voor de traditionele borrel.

nrp-partnerbijeenkomst-november

Via s.vangool@nrp.nl kunt u zich aanmelden voor deze bijzondere partnerbijeenkomst. Collega’s die deelnemen aan NRP FORUM of belangstelling hebben voor NRP FORUM zijn van harte welkom!

Programma
14.30 uur ontvangst met koffie en thee
15.00 uur NRP Partnervergadering
15.20 uur presentatie door Eric-Jan de Rooij, partner Lingotto
15.45 uur bezoek aan de Lookout, observatieplatform op het dak
16.40 uur uitreiking NRP Masterprijs
17.30 uur feestelijke borrel
Opmerkingen

REIS- EN PARKEERADVIES
Met de auto: parkeren is mogelijk in de parkeergarage van de A’DAM toren. Overhoeksplein 5 Amsterdam (afslag S115 en volg de gele borden EYE)

Met de trein: Aan de IJ-zijde van Centraal Station Amsterdam de veerpont nemen naar Buiksloterweg. De A’DAM Toren ligt op 2 minuten lopen van de pont. Ingang achterzijde of voorzijde via The Butcher. 

NRP omdat het nieuwe vastgoed er al staat