Sneak Preview NRP Academie

13/03/2018
Datum: 13 maart 2018
Tijd: 13:30 - 17:00
Locatie: Polygoonloods, Spoorzone Tilburg
Kosten: Deze bijeenkomst is gratis bij te wonen.
   
Aanmelden:

Mis het niet! Meld je aan via secretariaat@nrpacademie.nl.

De NRP Academie is dé opleiding voor de renovatie- en transformatieprofessional. Reeds 82 cursisten hebben de opleiding succesvol afgerond en vanaf september 2018 is er weer een kans om een nieuwe leergang van de NRP Academie te volgen. Maak in maart kennis met de NRP Academie. 

Ben je nieuwsgierig of is dit interessant voor een collega? Kom dan naar onze gratis colleges op dinsdag 13 maart van 13.30 – 17.00 uur bij het Polygoonloods in de Spoorzone van Tilburg. André van der Zalm en Sylvia Pijnenborg (BOEi) geven de colleges en rondleidingen in het gebied. Daarnaast biedt de sneak preview ook de mogelijkheid om kennis te maken met de opleiding en met alumni en cursisten. De sneak preview is inclusief lunch (inloop 12.30 uur) en borrel.

Mis het niet! Meld je aan via secretariaat@nrpacademie.nl.

De NRP Academie is de opleiding voor de renovatie- en transformatieprofessional. De NRP Academie verbindt wetenschap en praktijk, zowel in de leerstof als door de bijna 60 docenten, waarvan 7 hoogleraren, die aan deze opleiding zijn verbonden. De leergang duurt een jaar en loopt van september t/m juni. Elke veertien dagen is een lesdag m.u.v. in de maand december. Elke cursusdag vindt opeen andere locatie plaats, ook cursisten kunnen locaties aandragen. Op 6 ochtenden mag er gratis een collega mee. Wil je meer weten, ga naar www.nrpacademie.nl. Daar kun je de film bekijken van de real time casus (NRP Challenge), de brochure downloaden en een blik werpen op de docenten, locaties, cursisten en alumni. 

Programma
12.30 uur inloop met lunch
13.30 uur start Sneak Preview
17.00 uur borrel
18.00 uur einde
NRP omdat het nieuwe vastgoed er al staat