Sneak preview NRP Academie (gratis college)

14/03/2019
Datum: 14 maart 2019
Tijd: 13:30 - 18:00
Locatie: Strijp T Eindhoven
Kosten: Gratis toegankelijk
   
Aanmelden:

Aanmelden kan via secretariaat@nrpacademie.nl.

Op 14 maart kunnen geïnteresseerden gratis kennismaken met NRP Academie, de opleiding voor vastgoedprofessionals die zich willen ontwikkelen tot deskundige op het gebied van renovatie en transformatie van de bestaande gebouwde omgeving.

Deze Sneak Preview vindt plaats van 13.30 – 18.00 uur op de locatie Strijp T Eindhoven. Prof. Jack van der Veen, hoogleraar Supply Chain Management bij Nyenrode Business Universiteit, zal spreken over ‘De echte ketensamenwerking’. Samenwerking die zo belangrijk is bij de complexe renovatie- en transformatie opgaven. Zijn lezing wordt gevolgd door pitches van alumni met voorbeelden van ketens en co-makers. 

Zoals gebruikelijk bij de NRP Academie zijn we op een inspirerende transformatie locatie en wel op Strijp T in Eindhoven. Vol energie ondernemen is het motto van het bedrijvenpark dat hier op een voormalige Philips locatie wordt ontwikkeld. We krijgen een presentatie over Strijp T en een rondleiding. Na afloop is er een borrel om nader kennis met elkaar te maken.

Programma

Spreker: prof. Jack van Veen, hoogleraar Supply Chain Management bij Nyenrode Business Universiteit over 'De echte ketensamenwerking'. Gevolgd door pitches van NRP Alumni die in de keten samenwerken.

NRP omdat het nieuwe vastgoed er al staat