Uitreiking NRP Gulden Feniks 2018

27/06/2018
Datum: 27 juni 2018
Tijd: 16:30 - 19:00
Locatie: Caballero Fabriek, Den Haag
Kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst voor NRP partners
   
Aanmelden:

De NRP Gulden Feniks wordt uitgereikt tijden de Nationale Renovatie en Transformatiedag. Klik hier voor het volledige programma van dit congres de (voorlopige) deelnemerslijst en aanmelden voor de Nationale Renovatie en Transformatiedag, inclusief de uitreiking van de NRP Gulden Feniks.

Op woensdag 27 juni worden in de Caballero Fabriekt in Den Haag de winnaars van de felbegeerde NRP Gulden Feniks bekendgemaakt en de prijzen feestelijk uitgereikt. De categorie Renovatie telt dit jaar 3 kanshebbers, de categorie Transformatie 2 en de categorie Gebiedstransformatie ook 2. Alle genomineerde projecten tonen de unieke mogelijkheden en diversiteit aan bestemmingen die bestaand vastgoed te bieden heeft.

De Gulden Feniks wordt uitgereikt door Ton Meijer, Chairman/Co-Founder Meyer Bergman Investments Urban Projects, oprichter MAB, bekend van Westergasfabriek en Paleis Soestdijk.

De genomineerden voor NRP Gulden Feniks 2018 zijn (in willekeurige volgorde):

TRANSFORMATIE
In de categorie Transformatie ontving NRP Gulden Feniks dit jaar de meeste inzendingen: 30. De genomineerden zijn:
Blokhuispoort (Leeuwarden) 
Pakhuismeesteren (Rotterdam)

GEBIEDSTRANSFORMATIE
De categorie Gebiedstransformatie telde dit jaar 9 inzendingen. Hieruit zijn genomineerd:
Aalmarkt (Leiden) 
De Kloostertuin (Nijmegen) 

RENOVATIE
In de categorie Renovatie kwamen 26 inzendingen binnen. Uit een gevarieerd aanbod  nomineerde de jury:
Aireywoningen (Amsterdam)
PPS Bezuidenhoutseweg (Den Haag) 
Musis Sacrum (Arnhem)

De uitreiking van de NRP Gulden Feniks vindt plaats tijdens de Nationale Renovatie en Transformatiedag. Verduurzaming van bestaand vastgoed en een circulaire aanpak staan centraal tijdens dit congres.

Op deze dag presenteren koplopers in circulariteit en verduurzaming de nieuwste inzichten en expertises. Deelnemers profiteren van deze praktijkkennis en leren hoe zij deze urgente thema’s kunt toepassen in hun eigen bedrijfspraktijk.

Kijk voor meer informatie over NRP Gulden Feniks op www.nrpguldenfeniks.nl.

Klik hier voor het volledige programma van de Nationale Renovatie en Transformatiedag, de (voorlopige) deelnemerslijst en aanmelden voor de Nationale Renovatie en Transformatiedag, inclusief de uitreiking van de NRP Gulden Feniks.

NRP omdat het nieuwe vastgoed er al staat