NRP Academie

NRP staat voor de bevordering van duurzaam gebruik van bestaand vastgoed. Dat vraagt niet alleen om aanpakken en uitvoeren, maar ook om kennis opdoen, uitbreiden en ontwikkelen. Daarom biedt NRP de mogelijkheid om te leren binnen de eigen NRP Academie.

Samenwerking met onderwijsinstellingen

NRP Academie is ontwikkeld in nauwe samenwerking tussen de bij NRP aangesloten bedrijven en instellingen uit het hoger en wetenschappelijk onderwijs. Een mooi voorbeeld van co-creatie door NRP met TU Delft, Nyenrode Business University en Hogeschool Utrecht. De opleiding richt zich volledig op het leren en ontwikkelen van nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden die nodig zijn voor de innovatie van de renovatie- en transformatiepraktijk. Na het volgen van de NRP Academie ontvangen deelnemers een diploma en zijn ze een door de praktijk erkend renovatie- en transformatieprofessional.

Voor wie?

NRP Academie is bedoeld voor professionals:

  • Uit de volle breedte van de vastgoedsector: opdrachtgevers, ontwerpers, adviseurs, beleggers, ambtenaren, financiers, toeleveranciers en bouwbedrijven.
  • Met passie voor bestaande gebouwen en omgeving.
  • Die los durven komen van hun huidige manier van werken.
  • Die leergierig zijn en willen samenwerken.

Inhoud opleiding NRP Academie

De opleiding duurt 1 jaar en is opgedeeld in 4 modules: Veranderen, Verbinden, Verdienen en Verbouwen. De renovatie- en transformatieprofessional kan na de opleiding succesvol opereren in het veranderende werkveld. Verschillende disciplines, wetenschap en praktijk worden met elkaar verbonden. Aan bod komen samenwerking tussen partijen, nieuwe verdienmodellen en technische innovaties. De stof wordt aangeboden in de vorm van hoorcolleges, workshops en het gezamenlijk werken aan cases.

Aanmelden en meer informatie

Geïnteresseerd in de opleiding van NRP Academie? Neem dan contact op met het secretariaat van NRP Academie:
secretariaat@nrpacademie.nl
06 506 288 44

NRP Academie heeft ook een eigen website, waarop alle informatie, mogelijkheden en uiteraard een aanmeldformulier te vinden zijn: lees meer op nrpacademie.nl.

Brochure

Alle informatie nog eens nalezen, bewaren of doorsturen? Download hier de brochure van de NRP Academie (pdf):

NRP omdat het nieuwe vastgoed er al staat