NRP FORUM

'Verbinding en samenwerking leiden tot vernieuwing'

NRP FORUM is een netwerk dat ambitieuze professionals binnen NRP verbindt. Van de jonge NEXT-generatie, de alumni van de NRP Academie tot de ervaren experts van de NRP partnerbedrijven. De mix van disciplines en diversiteit is de kracht van het FORUM-netwerk.

Wat de leden verbindt is de ambitie om samen te werken aan de opgave van renovatie en transformatie. Met NRP FORUM creëert NRP een nieuwe voedingsbodem voor verbinding en vernieuwing.

NRP FORUM zet in op de persoonlijke en professionele verbinding tussen vastgoedprofessionals als basis voor kennisuitwisseling, vernieuwing en samenwerking. Dit gebeurt door fysieke en digitale ontmoeting en kennisdeling, samenwerken aan actuele cases, locatiebezoeken en buitenlandse excursies. Het doel: business in de markt te vergroten. NRP FORUM is dan ook een investering in de toekomst.

Sluit je aan bij NRP FORUM!
Is jouw bedrijf aangesloten als partner bij NRP en wil jij je aansluiten bij NRP FORUM? Meld je dan aan bij de Rutger Oolbekkink, projectleider NRP FORUM via r.oolbekkink@nrp.nl.

Jaarprogramma 2018
Raadpleeg hier het jaarprogramma 2018 van NRP FORUM.

Bekijk hier de introductiefilm over NRP FORUM:

Brochure
Alle informatie nog eens nalezen, bewaren of doorsturen? Download hier de brochure van NRP FORUM:

NRP omdat het nieuwe vastgoed er al staat