Anne Luijten nieuwe algemeen manager NRP

19/02/2015

Per 16 februari 2015 is Anne Luijten benoemd als algemeen manager van NRP (Nationaal Renovatie Platform). In deze functie is zij verantwoordelijk voor de realisatie van het programma van activiteiten die het platform voor zijn partners organiseert en fungeert zij als sparring partner voor het bestuur bij de verdere ontwikkeling en uitbouw van het platform.

Het bestuur van NRP is zeer verheugd met de toetreding van Anne Luijten tot het team. Bestuursvoorzitter Frank Bijdendijk: ‘Wij zijn ervan overtuigd met Anne Luijten een uiterst competente algemeen manager in huis te hebben gehaald die zeer goed thuis is in de vastgoedsector en bovendien een stevig eigen netwerk met zich meebrengt. Een grote pré vinden wij haar vaardigheden en ervaring op het vlak van communicatie, visievorming en kennisontwikkeling.’

Anne Luijten is architectuurhistoricus en ruim 15 jaar als zelfstandige werkzaam in de ruimtelijke ordening en vastgoedsector als communicatie-adviseur, coördinator, projectleider en hoofdredacteur. Zij was onder meer redacteur bij Building Business, hoofdredacteur van het vakblad VG Visie en van het digitale platform Gebiedsontwikkeling.nu van de TU Delft. Voor de Dienst Ruimtelijke Ordening in Amsterdam ontwikkelde zij praktijkleergangen en organiseert zij internationale masterclasses. Ook werkt zij als communicatie-adviseur voor het College van Rijksadviseurs.

NRP omdat het nieuwe vastgoed er al staat