Cereolfabriek opgeleverd

28/07/2014

Op 16 juli zijn de laatste ruimtes van de Cereolfabriek overgedragen aan wijkkunstencentrum Het Wilde Westen, de nieuwe gebruikers van de theaterzaal, de foyer, de repetitieruimten en het beeldend atelier.

Een dag eerder waren de ruimtes voor sport en een dependance van de Gemeentelijke Bibliotheek Utrecht al opgeleverd, ook dat verliep vlekkeloos. De huurders waren onder de indruk van het hoge afwerkingsniveau. De opleverrapporten zijn dan ook met veel complimenten getekend. De huurders zijn direct gestart met de afwerking van hun ruimtes, zodat ze na de zomer open kunnen.Hoe mooi het kan worden is goed te zien aan Buurten in de Fabriek, het restaurant in de Cereolfabriek. Met de karakteristieke verweerde muren nog helemaal intact en historische prenten aan de muur, is er een sfeervol interieur gecreëerd. Sinds 11 juli is de zaak aan het proefdraaien en door het mooie weer en een flinke toestroom van onder andere wijkbewoners is Buurten in de Fabriek al direct een succes te noemen. Aannemer Heijmans is inmiddels gestart met het inrichten van het buitenterrein en werkt de komende zomer de bestrating en beplanting rondom de Cereolfabriek af.

Op 26 september 2014 vindt de officiële opening van de Cereolfabriek plaats, aansluitend is er een week lang, tot en met 5 oktober, open huis. Dan kan iedereen deze bijzondere herbestemming zelf komen bekijken. Meer informatie via Cereol

NRP omdat het nieuwe vastgoed er al staat