nrp nieuws

Nationaal Renovatie Platform zoekt managementassistent

21/03/2018

Tijdsbesteding: 24 uur per week

NRP is een kennisplatform dat zich richt op een duurzaam (her)gebruik van de bestaande gebouwde omgeving. Voor onze partners organiseren we activiteiten die de praktijkkennis over renovatie en transformatie weer een stap verder brengen. Wij zijn een netwerkorganisatie die wordt gefund door circa 110 organisaties die actief zijn in de vastgoedsector, van architecten en bouwers tot banken en woningcorporaties. Onze vakprijs NRP Gulden Feniks bekroont inspirerende voorbeeldprojecten. Samen met de TU Delft leidt onze NRP Academie professionals op in de bestaande bouw.

Het NRP team bestaat uit een directeur, programmamanagers, projectleiders en staf. Op korte termijn is plaats voor een zelfstandig werkende managementassistent voor 24 uur per week. Je fungeert als rechterhand van de directeur en ondersteunt de programmamanagers en projectleiders bij de uitvoering van hun programma’s. Daarmee ben je een spin in het web van de organisatie en ben je het aanspreekpunt van NRP. Het betreft een functie op free lance-basis (ZZP). Onze uitvalsbasis is Amsterdam.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit:
- Agendabeheer, inplannen afspraken, bewaken deadlines
- Organiseren van bijeenkomsten en bestuursvergaderingen
- Up to date houden van website, brochures en ander communicatiemateriaal
- Telefonische en e-mail bereikbaarheid
- Het verzorgen van mailings en nieuwsberichten
- Als gastvrouw optreden bij evenementen

Wij zoeken een managementassistent (M/V) die zelfstandig zaken kan oppakken en uitvoeren en een communicatieve instelling heeft. Uiteraard kun je goed organiseren en weet je zaken voor elkaar te krijgen. Je hebt een pro-actieve en verantwoordelijke houding en werkt op planmatige wijze. Je bent accuraat en flexibel en hebt uitstekende redactionele vaardigheden. Ook weet je je weg in de social media. Een pré is ervaring met werken in een netwerkorganisatie en/of werken voor een vereniging/stichting. HBO/WO werk- en denkniveau. Affiniteit met de gebouwde omgeving wordt op prijs gesteld.

Wij bieden een marktconforme beloning en een inspirerende, creatieve werkomgeving in een enthousiast team.

Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij mevrouw Anne Luijten, directeur, via a.luijten@nrp.nl

Sollicitaties: a.luijten@nrp.nl
Sluitingsdatum: 4 april

NRP omdat het nieuwe vastgoed er al staat