nrp nieuws

Nationale renovatiedag 16 februari 2017 kansen en risicos in een booming markt

04/01/2017

Het kan u niet zijn ontgaan: de markt trekt fors aan. Niet alleen Amsterdam en Utrecht, maar overal in het land zijn de steden enorm succesvol. Was leegstand vorig jaar om deze tijd nog een zorgenkindje, momenteel lopen de steden voorop die door transformatie en renovatie een enorme boost weten te geven aan de stad. Het aantal transacties groeit, de leegstand lost op. Dit genereert een gigantische dynamiek in de markt, met een sterk aantrekkend effect.

Op de NRP Nationale Renovatiedag op 16 februari 2017 staat dan ook deze grote marktverschuiving centraal. Onder dagvoorzitterschap van Hans de Jonge (Brink Groep, vice-voorzitter NRP) treedt een groot aantal inspirerende sprekers voor u op. Keynote speaker minister Stef Blok vertelt over het belang van transformatie.Wethouder Yasin Torunoglu uit Eindhoven belicht het succes van deze innovatieve stad. De CEO’s Saman Mohammadi & Niel Slob van aanstormende (her)ontwikkelaar re-born bv vertellen over hun verfrissende evolutionaire en circulaire drijfveren met nieuwe business- en financieringsmodellen. Sven Bertens van JLL brengt voor u alle feiten en cijfers met betrekking tot transformatie in de Randstad en daarbuiten over de periode 2010-2017 in kaart.


Aan deze booming markt kleven echter ook risico’s. Het is juist in dit aantrekkende klimaat van belang om niet terug te schieten naar business as usual. De markt is enorm van kleur verschoten. Het bestaande vastgoed speelt door middel van transformatie en renovatie een cruciale rol in het succes. Hier hoort ook een nieuw soort ondernemerschap bij, waarin een hyperfocus op de klant én het realiseren van maatschappelijke waarden centraal staan. Welke kansen en risico’s zijn er in de huidige markt voor ondernemers?

In het ochtendprogramma wordt ingezoomd op verduurzaming van de woningvoorraad, circulair renoveren en transformeren, samenwerken met de gemeente, nieuwe samenwerkingsvormen en de rol van wetten, regels en belastingen. Uiteraard sluiten we het programma af met een netwerkborrel.

NRP organiseert de Nationale Renovatiedag in samenwerking met Vastgoedjournaal. Wij mogen 50 kaarten weggeven aan de snelle inschrijvers. Eén kaart per NRP partner, kaarten voor collega’s zijn verkrijgbaar tegen een gereduceerd tarief. Vermeld bij uw aanmelding de code NRP PARTNER.


Datum en tijd:      donderdag 16 februari 2017, van 10.00 tot 17.30 uur (inclusief netwerkborrel)
Locatie:                Novotel Amsterdam City, Europaboulevard 10, Amsterdam
Aanmelden:         klik hier

Bron: NRP
NRP omdat het nieuwe vastgoed er al staat