nrp nieuws

NRP FORUM zoekt denktankers

17/11/2017

Het afgelopen jaar hebben we een heel afwisselend FORUM programma gehad met de Boekarest excursie als laatste hoogtepunt. FORUM wil ook de volgende jaren een programma bieden die uitdagend, inspirerend en persoonlijk is. Daarom zoeken we naar een aantal mensen met verschillende achtergronden die met de projectleider (Rutger Oolbekkink) willen meedenken om dit vorm en inhoud te geven. Bijvoorbeeld over: op welke thema’s en opgaven gaan we ons richten, welke vormen passen daarbij die ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen, welke projecten en mensen willen we op het podium zetten, hoe kunnen we meer gaan samenwerken, etc? Een denktank van kritische en constructieve mensen dus, die het leuk vinden om over (de grenzen van) hun vakgebied na te denken.

Wat vraagt het van je?
Op drie momenten in het jaar organiseren we een bijeenkomst voor de leden van de denktank. Dat wordt zoveel mogelijk gekoppeld aan een FORUM bijeenkomst. Je committeert je voor 2 jaar.

  • December: evaluatie en programmering volgende jaar
  • April: inhoudelijke voorbereiding bijeenkomsten
  • September: tussentijdse evaluatie en discussie nieuwe thema’s

Interesse?
Heb je interesse om deel te nemen? Er is plek voor maximaal vier mensen die lid zijn van NRP FORUM. Stuur een korte motivatie naar Anne Luijten (a.luijten@nrp.nl). Samen met Rutger Oolbekkink maakt zij de selectie. We zien je reactie graag voor 5 december tegemoet. 

Bron: NRP FORUM
NRP omdat het nieuwe vastgoed er al staat